Duca d'Aragona Salento IGT. Jméno zrozené náhodou v Otrantu z rozhovoru mezi Alessandrem Candidem a enologem Severinem Garofano. Celé měsíce ve sklepě jsme pracovali na složení nového vína, rozumného mixu Negroamaro a Montepulciano, odrůdy Abruzzo, která je také v Apulii dlouho pěstovaná. Když onoho večera, na konci 80. let, formule našla své definitivní naplnění, Garofano a Candido chtěli pozdravit její zrod se zvláštním věnováním městu mučedníků, ve kterém se v tu chvíli nacházeli, a jeho historii.
Párování - Hovězí maso, pečené nebo grilované jehněčí maso, zvěřina, dušená masa, chutné stařené sýry a skvělá kuchyně.
Doporučená teplota podávání 18-20°.
Obsah alkoholu: 14,5 % obj..
Více z kategorie

555 Kč
Nový komentář