Nejprodávanější
Velmi suché prosecco je vhodné k párování s tučnými rybami, uzeninami, sýry.
Ročník: 2021 Odrůda hroznů: Negroamaro Párování: Aperitivy, předkrmy, mořské plody a korýši.
Ročník: 2019 Odrůda: Negroamaro 95% – Malvasia Nera 5% Párování: První chody se silnými omáčkami, pečené bílé a červené maso, drůbež.
Toto růžové víno je vyrobeno z odrůd Negroamaro z 95% a Malvasia Nera 5%. Je vhodné k jakýmkoliv jídlům, ale hlavně s předkrmy, vejci, bílým a červeným masem, rybími polévkami a...
Vůně tohoto vína jsou tóny exotického ovoce a zralého jablka. Chuť je harmonická, díky půdnímu složení, kde se pěstuje, slaná s dobrou strukturou. Toto víno doporučuje i Marian...
Ročník: 2018 Odrůda hroznů: Primitivo Salento IGT Párování - Všechny první chody ochucené masovou omáčkou typu ragú nebo omáčkami chutney, jehněčím a zvěřinou.
Suché šumivé víno s růžovou barvou a příjemnou vůní muškátu. Jemné náznaky jahodového džemu. Pochází z révy Incontro Manzoni - křížením Moscato d’Amburgo a Raboso Piave.
Odrůda Chardonnay je obsahem této láhve. Vynikající jako aperitiv, skvělé s měkkýši, ústřicemi, a obecně pokrmy na bázi ryb, ale i se zeleninou, bílým masem a měkkými sýry.
Ročník: 2020 Odrůda: Susumaniello - Salento IGT Párování: Mladé víno preferující zvěřinu a ryby s tučnou a pikantní chutí všech druhů masa.
Jedná se o klasickou verzi Prosecco Superiore s jemnou vůní a ovocnými tóny vinných hroznů.
Odrůda Marzemino, jemná harmonická, elegantní chuť s dobrou strukturou, vůně po červeném lesním ovoci.
Vždy neodolatelný ve veselých chvílích, vynikající jako aperitiv, ideální během jídla, perfektní k rybím pokrmům a bílému masu. Výborné umístění v Grand testu Grand testu...
Bílé hrozny Glera a Chardonnay dávají příjemný základ tohoto spumante, které se vyrábí v autoklávu a leží na kvasnicích po dobu tří měsíců.
Díky pečlivému výběru hroznů má víno vytrvalé perlení s ovocnou chutí a slámově žlutou barvou. 3. místo v Grand testu Grand testu časopisu Wine&Degustation v kategorii Dry.