Neohodnoceno
BALLANCIN CABERNET FRANC VENETO IGT
Toto víno se doporučuje k pečenému červenému masu, dušenému masu a zvěřině. Jeho plná chuť dokonale ladí s vyzrálými sýry. Podávejte při teplotě 17-18°C otevřené v okamžiku konzumace.
Kategorie: | BALLANCIN |
---|---|
VÍNO: | ANO |
OBJEM l: | 0,75 |
ODRŮDA: | CABERNET FRANC |
OBSAH CUKRU V g/l: | 6-7 |
OBSAH ALKOHOLU V %: | 12,0 |
BARVA: | ČERVENÁ |
TEPLOTA PODÁVÁNÍ: | 17-18°C |
Tento Cabernet Franc se pěstuje na jílovité a vápenaté půdě, sklízí se ručně ve druhé polovině září. Fermentace se provádí při nízké teplotě (20-22°C) a je přísně kontrolovaná. Zraje v ocelových kádích. Barvu má červenou s fialovými odlesky, vůně má bylinné tóny obohacené o tóny ostružin a malin.
Chuť je pikantní a aromatická, s dobrou strukturou.
Zbytek cukru: 6-7 g. lt.
Obsah alkoholu: 12,00 % obj.
Celková kyselost: 5-5,5 gr. lt.
ORGANOLEPTICKÉ CHARAKTERISTIKY
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář