Neohodnoceno

BORTOLOTTI UMBERTO VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE DOCG EXTRA DRY

Varianta
Můžeme doručit do:
16.6.2022 11.7.2022 11.7.2022 Zvolte variantu
Vyprodáno Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Kód: 275/0-7 275/MAG 275/0-3 Zvolte variantu
369 Kč / ks 739 Kč / ks 259 Kč / ks od 259 Kč / ks 305 Kč bez DPH 611 Kč bez DPH 214 Kč bez DPH od 214 Kč bez DPH 739 Kč / 1 ks
Kategorie: BORTOLOTTI
KVALITA: DOCG
SPUMANTE: ANO
CUKERNATOST: EXTRA DRY
OBJEM l: 0,75 a 1,5
ODRŮDA: GLERA
OBSAH CUKRU V g/l: 13
OBSAH ALKOHOLU V %: 11,5

Náš výběr způsobu výroby sektu z obohaceného moštu je velmi individuální. Tímto způsobem zdůrazňujeme svěžest hroznů a aromatickou kvalitu. Toto šumivé víno nabízí voňavý buket s květinovým tónem, který pokračuje ve své mírně měkké, veselé a typicky ovocné chuti.
Elegantně shrnuje příjemnou diskrétnost a podmanivou rovnováhu znaků, které určují typičnost vína.

Místo pěstování
Obec Valdobbiadene na půdách s poměrně dobrou hloubkou s přítomností jílu, pískovce a melasy miocénu.

Odrůda hroznů 90% Glera, sklizeno ručně obecně na konci září, a 10% Chardonnay.
Technologická reference
Šumivá metoda zpracování v autoklávu. Mošt je konzervován v chlazených nádržích při teplotě blízké 0 ° C a je veden přímo do autoklávu, kde fermentuje při teplotě 10 ° - 11 ° a dosahuje svého šumivého vývoje. Sterilnímu plnění předchází chlazení a filtrace. Rafinace v lahvi po dobu 3-4 měsíců.

Chemické vlastnosti
Kapalina s kyselým pH, složená z vody, ethylalkoholu, vynikajícího alkoholu, cukrů, extraktů, kyselin, solí, kovů. Tlak: 4,00 - 4,50 atm. při 20 ° C.

Organické vlastnosti
Pohled: bledě slámově žlutý s bohatou a vytrvalou pěnou a jemnou zrnitostí. Kytice: voňavá, květinová, která pokračuje v jemné, veselé, typicky ovocné chuti zlatého jablka a banánu.

Párování
Široce oceňován pro svůj hladký charakter, všestrannou spontánnost a svěží buket. Pak je Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry přírodní radostný aperitiv, který doprovází lehká rybí jídla připravená podle benátské kuchyně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení